Ο τραγουδιστής Μάικ Πόσνερ διέσχισε την Αμερική περπατώντας 4.500 χιλιόμετρα
Διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα στο εξάμηνο ταξίδι του - Τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας αλλά δεν πτοήθηκε στο ελάχιστο
Ο Μάικ Πόσνερ πέτυχε ένα απίστευτο κατόρθωμα. Ο Αμερικανός τραγουδιστής του «I Took a Pill in Ibiza» ολοκλήρωσε το ταξίδι του με τα πόδια από το Νιου Τζέρσεϊ στην Καλιφόρνια.
Ο 31 ετών τραγουδιστής-τραγουδοποιός, ποιητής και δισκογραφικός παραγωγός διέσχισε 4.588 χιλιόμετρα σε περίοδο έξι μηνών, σύμφωνα με το TMZ.
Ο Μάικ Πόσνερ έφθασε στην παραλία Βένις και γιόρτασε με βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε τους πανηγυρισμούς του στο Instagram. «Το όνομά μου είναι ο Μάικ Πόσνερ και διέσχισα την Αμερική» είναι η λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε. «Συνεχίζω». Ο Πόσνερ διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα στο εξάμηνο ταξίδι του. Τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας στο Κολοράντο. Πέρασε λίγες μέρες στο νοσοκομείο, προτού συνεχίσει το ταξίδι του, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.