Νιου Τζέρσεϊ: Απειλούσε κτηνοτρόφους επειδή «δεν τον άφηναν να κάνει σεξ με τα ζώα τους»

Νιου Τζέρσεϊ: Απειλούσε κτηνοτρόφους επειδή «δεν τον άφηναν να κάνει σεξ με τα ζώα τους»

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προκάλεσε ζημιές στα αυτοκίνητα των κτηνοτρόφων και να τους έστειλε απειλητικά μηνύματα, εξοργισμένος από την άρνησή τους

richard-decker
Ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται ότι απείλησε ντόπιους κτηνοτρόφους και προκάλεσε ζημιές στα αυτοκίνητά τους όταν εκείνοι αρνήθηκαν το αίτημά του να τον αφήσουν να κάνει σεξ με τα ζώα τους.

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας New Jersey Herald, ο 31χρονος Richard Decker άρχισε να στέλνει μηνύματα σε φάρμες και στάβλους της κομητείας Σάσεξ το 2018, ζητώντας από τους υπεύθυνους για τη φροντίδα των ζώων να του επιτρέψουν να κάνει σεξ με τις αγελάδες και τα άλογά τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της New Jersey Herald, όταν το αίτημά του απορρίφθηκε από τους κτηνοτρόφους και τους φροντιστές των ζώων, ο Decker άρχισε να τους παρενοχλεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τις καταγγελίες τους.

Ειδικότερα, φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα και να τοποθετούσε αυτοσχέδιες διατάξεις με μεταλλικά καρφιά κοντά στην είσοδο των αγροκτημάτων τους, ώστε να προκαλέσει ζημιά στα λάστιχά τους. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, απείλησε να χτυπήσει την σύζυγο ενός κτηνοτρόφου με ένα ξύλο όταν του έδωσε ξανά αρνητική απάντηση στο διεστραμμένο αίτημά του.

Αρκετοί από τους κτηνοτρόφους της περιοχής έχουν καταγγείλει ότι μεταλλικά καρφιά τοποθετημένα κοντά στις φάρμες τους προκάλεσαν ζημιές στα ελαστικά των οχημάτων τους.

Ο Decker συνελήφθη στην περιοχή Βέρνον στις 3 Οκτωβρίου αφού η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του. Στο εσωτερικό του βρήκαν ένα αυτοσχέδιο όπλο, βέλη με εκρηκτικές ύλες συνδεδεμένες πάνω τους και μεταλλικά καρφιά σαν εκείνα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις φάρμες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την New York Post το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκιση του άνδρα μέχρι τη δίκη του που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, με το σκεπτικό ότι αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Με πληροφορίες από New York Post, New Jersey Herald
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης