Ζακ Σιράκ: Ημέρα εθνικού πένθους η προσεχής Δευτέρα
Το Μέγαρο των Ηλυσίων ανακοίνωσε επίσης ότι θα ανοίξει τις πύλες του από απόψε έως την Κυριακή, ώστε οι πολίτες να μπορούν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους
Η Γαλλία κήρυξε την προσεχή Δευτέρα ημέρα εθνικού πένθους μετά τον θάνατοτου πρώην προέδρου Ζακ Σιράκ.
Μια λειτουργία για τον θανόντα θα τελεστεί στην Εκκλησία του Αγίου Σουλπικίου στο Παρίσι τη Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι (τοπική ώρα), ανακοίνωσε το προεδρικό μέγαρο.
Το Μέγαρο των Ηλυσίων ανακοίνωσε επίσης ότι θα ανοίξει τις πύλες του από απόψε έως την Κυριακή, ώστε οι πολίτες να μπορούν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.
Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα κάνει μια δήλωση για τον θάνατο του Σιράκαργότερα σήμερα.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»