Βρετανία: Το ντεμπούτο της Κάρι Σίμοντς ως οικοδέσποινα στην πρωθυπουργική κατοικία

Βρετανία: Το ντεμπούτο της Κάρι Σίμοντς ως οικοδέσποινα στην πρωθυπουργική κατοικία

Η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά σε εκδήλωση στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ

boris-kari-ena
Την πρώτη της επίσημη παρουσία σε εκδήλωση στην Ντάουνινγκ Στριτ έκανε την Δευτέρα η Κάρι Σίμοντς.

Η σύντροφος του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας φωτογραφήθηκε μαζί του μέσα στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ φιλοξενούσαν εργαζόμενους σε κέντρα θεραπείας.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης δημοσιεύθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας στο Twitter, αν και η λεζάντα δεν ανέφερε την παρουσία της: «Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παρέθεσε δεξίωση στην Ντάουνινγκ Στριτ για να ευχαριστήσει το προσωπικό κέντρων θεραπείας για την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και το πάθος τους», έγραφε απλά το πρώτο tweet με φωτογραφίες. Σε ένα δεύτερο, όπου ανέβηκε μόνο μία φωτογραφία του Μπόρις Τζόνσον με την Κάρι Σίμοντς δίπλα του να γελά, και πάλι δεν υπήρχε αναφορά σε εκείνη: «Ο πρωθυπουργός κάθησε με έξι εργαζόμενους, στους οποίους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους για την δύσκολη αλλά ζωτικής σημασίας και συμπονετική δουλειά που κάνουν».

Κλείσιμο


Η Κάρι Σίμοντς έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ, από την ημέρα της εκλογής του Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργία. Είναι η πρώτη γυναίκα που μπαίνει στην Ντάουνινγκ Στριτ χωρίς να είναι παντρεμένη με τον πρωθυπουργό, ενώ πολλές φορές στο παρελθόν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης την έχουν κατηγορήσει ότι τον επηρεάζει υπέρμετρα.

Εκείνη είναι 31 ετών και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας 55, και ζουν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην πραγματικότητα στο νούμερο 11 της Ντάουνινγκ Στριτ, καθώς εκείνο στο νούμερο 10 θεωρήθηκε πολύ μικρό για το ζευγάρι.

Πριν μετακομίσουν εκεί, ζούσαν στο διαμέρισμα της Κάρι Σίμοντς στο Λονδίνο.

boris-kari-dyo
boris-kari-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης