Σκηνές τρόμου στο Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο της Thai Airways

Σκηνές τρόμου στο Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο της Thai Airways

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του BBC, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περί τις 20:15 ώρα Ελλάδος - Δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί - 60 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα επιχείρησαν στο σημείο - Η πυρκαγιά ξεκίνησε από εστιατόριο στο ισόγειο του ουρανοξύστη

fotia_mainnn_2
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε κτίριο της Thai Airways, επί της οδού Albemarle, στο Μέιφερ του Λονδίνου. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή, κατάφεραν τελικά να την θέσουν υπό έλεγχο, λίγο μετά τις 20:15 το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος).

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του BBC, δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί.




Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, η φωτιά είχε ξεκινήσει από εστιατόριο, που βρίσκεται στο ισόγειο του επταώροφου κτιρίου.




Πυκνός μαύρος καπνός έβγαινε από το κτίριο στη δυτική πλευρά της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν στο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, ομάδα 60 πυροσβεστών και οκτώ πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κατέκαιγε το κτίριο, όπου στεγάζεται η αεροπορική εταιρεία Thai Airways.


Σύμφωνα με τις πρώτρες δηλώσεις από εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής του Λονδίνου, «η μισή πλευρά του κτιρίου από το ισόγειο έως και την οροφή δεν έχει καεί από τη φωτιά».


Η πρώτη κλήση στο σημείο έγινε στην Πυροσβεστική στις 18:00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος. Η φωτιά, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, φαίνεται πως ξεκίνησε από την κουζίνα του εστιατορίου «Gymkhana», στο ισόγειο του ουρανοξύστη. Τα αίτια ερευνώνται.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης