Ο Τραμπ εύχεται «καλή τύχη στον Μπέρνι Σάντερς για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Ο Τραμπ εύχεται «καλή τύχη στον Μπέρνι Σάντερς για το χρίσμα των Δημοκρατικών

«Μου αρέσει ο Μπέρνι» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών – Αιχμές στην Χίλαρι για τον τρόπο που του φέρθηκε

trump_7
Σε μια μάλλον σπάνια κίνηση πολιτικής αβρότητας προχώρησε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ που ευχήθηκε «καλή τύχη» στον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς.

«Εύχομαι καλή τύχη στον Μπέρνι, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας πάντως ότι θεωρεί ότι ο γερουσιαστής είχε την ευκαιρία του και την έχασε.

«Προσωπικά, νομίζω ότι έχασε την ευκαιρία του, αλλά μου αρέσει ο Μπέρνι», ανέφερε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι με τον Μπέρνι Σάντερς, που αυτοχαρακτηρίζεται ως «σοσιαλιστής» έχει κοινές απόψεις σε ορισμένα ζητήματα, όπως τις εμπορικές συναλλαγές.

Παράλληλα, ο Τραμπ άφησε αιχμές για το πώς αντιμετώπισε τον γερουσιαστή προ τριετίας η Χίλαρι Κλίντον, που όπως είπε, «δεν του φέρθηκε με σεβασμό. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη στον Μπέρνι Σάντερς πριν από τέσσερα χρόνια ήταν θλιβερό».

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να προκαταλάβει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020. «Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, ο νικητής θα είναι ένας. Ελπίζω ότι ξέρετε ποιος θα είναι αυτός», κατέληξε με μία δόση χιούμορ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης