Άντρας που έγινε γυναίκα ερωτεύτηκε γυναίκα που έγινε άντρας και θέλουν να κάνουν οικογένεια

Άντρας που έγινε γυναίκα ερωτεύτηκε γυναίκα που έγινε άντρας και θέλουν να κάνουν οικογένεια

«Έχουμε έναν δεσμό που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας δεν θα καταλάβει πότε πόσο πραγματικά ισχυρός είναι», λέει ο Jake αναφερόμενος στη διεμφυλική ταυτότητα

gfdgfd
Παντρεύτηκαν στις αρχές του 2018, τώρα όμως είναι η πρώτη φορά που μένουν μαζί οι Jake και Hannah Graf, καθώς η Hannah ήταν στρατιωτικός και μετακόμιζε συνεχώς.

Τώρα όμως εγκατέλειψε τη στρατιωτική καριέρα και μπορεί έτσι να ζει μόνιμα στο πλευρό του ανθρώπου που επέλεξε.

Το ζευγάρι από το Λονδίνο γνωρίστηκε μέσα στα κοινωνικά μέσα, σε μια διεμφυλική ηλεκτρονική κοινότητα. Ο Jake, σκηνοθέτης και ηθοποιός, άλλαξε φύλο εδώ και 10 χρόνια, ενώ η Hannah, που μπήκε σε στρατιωτική σχολή ως άντρας και έφτασε στον βαθμό του λοχαγού, άρχισε τις διαδικασίες για την αλλαγή του φύλου της πριν από 5 χρόνια.

«Έχουμε έναν δεσμό που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας δεν θα καταλάβει πότε πόσο πραγματικά ισχυρός είναι», λέει ο Jake αναφερόμενος στη διεμφυλική ταυτότητα, «το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο διεμφυλικοί κάνει αυτές τις δύσκολες στιγμές πολύ πιο εύκολες».

Τώρα λαχταρούν ένα δικό τους παιδί, κι έτσι θα αναζητήσουν παρένθετη μητέρα, έχοντας κάνει τις πρώτες επαφές: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε δική μας οικογένεια. Κι αν το σύστημα της παρένθετης μητέρας δεν δουλέψει για μας για οποιονδήποτε λόγο, τότε θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της υιοθεσίας».

«Το θέμα με τους διεμφυλικούς ανθρώπους είναι ότι είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Θέλουμε τα ίδια πράγματα όπως και όλοι οι άλλοι. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο σε αυτό. Είμαστε απλώς ένας άντρας και μια γυναίκα ερωτευμένοι, που παντρεύτηκαν, ζούνε μαζί και θέλουν μια οικογένεια στο μέλλον. Αυτό είναι όλο», λέει η Hannah.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης