Λαγκάρντ: Όλο και περισσότεροι Βρετανοί μετανιώνουν για το Brexit

20173552

Η διευθύντρια του ΔΝΤ υποστήριξε ότι μετανιώνουν για το Brexit στο Ηνωμένο Βασίλειο περισσότερο από έξι μήνες - «Συνειδητοποιούν ότι θα υπάρξουν επιπλέον απώλειες λόγω του Brexit

Πεπεισμένη ότι όλο και περισσότεροι Βρετανοί μετανιώνουν για το Brexit εμφανίστηκε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, προσθέτοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τη δυνατότητα να απαρνηθεί την έξοδό του από την ΕΕ, χωρίς την έγκριση των άλλων κρατών-μελών, σύμφωνα και με τη γνωμοδότηση του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

«Φαίνεται ότι κι άλλοι Βρετανοί θα προτιμούσαν μάλλον να παραμείνουν παρά να βγουν», τόνισε η Λαγκάρντ, σημειώνοντας ότι το μετανιώνουν σε αρκετές γωνιές της Ευρώπης.

«Πιστεύω ότι το μετανιώνουν περισσότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο απ'ό,τι πριν από έξι μήνες", σημείωσε σε συνέντευξή που παραχώρησε από το βήμα της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου. Σύμφωνα με την Λαγκάρντ, οι Βρετανοί συνειδητοποιούν ότι «θα υπάρξουν επιπλέον απώλειες λόγω του Brexit και ότι αυτό δεν περιγράφηκε και δεν υπολογίστηκε από αυτούς που έκαναν την εκστρατεία» υπέρ του Brexit.

Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια του Ταμείου «νομίμως», η Βρετανία μπορεί να πει όχι στην έξοδο από την ΕΕ, χωρίς την έγκριση των άλλων κρατών-μελών, με βάση και τη γνωμοδότηση του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που συνιστά έναν νόμιμο τρόπο ανάκλησης του άρθρου 60.

«Αυτό είναι βιώσιμο;», την ρώτησαν, για να απαντήσει: «Τουλάχιστον είναι νόμιμο!».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ernesto, ο σύντροφος της διπλανής Εκάλης.

Οι Βρετανοί θα το καταλάβουν αυτό το έγκλημα που έκαναν όταν φτάσουν σε λίγο καιρό στη διάλυση. Ήδη η λίρα κατρακυλά και σε λίγες μέρες θα φτάσει την Τουρκική. Όποιος φύγει από την Ε.Ε πεθαίνει.

αφιλοτιμος

Θα το πιειτε ολο το γιατρικο οι γερμανοφρουφρουδες

Όσοι ψήφισαν είχαν τους λόγους τους

Μετανιώνει το 28% που δεν πήγαν να ψηφίσουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης