Οι εξωφρενικές σπατάλες της Μελάνια στο Κάιρο: «Χάλασε» 95.000 δολάρια για μόλις 6 ώρες σε ξενοδοχείο
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑκαι η ομάδα της διέμειναν στο ξενοδοχείο Semiramis Intercontinental Cairo - Ο λογαριασμός της ξεπέρασε και αυτή του Ντόναλντ Τραμπ στη Σκωτία
Ήταν η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ταξίδεψε στην Αφρική, στη σόλο περιοδεία της, η οποία ξεκίνησε από τη Γκάνα με τελικό προορισμό την Αίγυπτο.
Μπορεί να μην διανυκτέρευσε, ωστόσο οι έξι ώρες που πέρασε στο πολυτελές ξενοδοχείο Semiramis Intercontinental, στοίχισαν στους Αμερικανούς φορολογουμένους ούτε λίγο, ούτε πολύ 95.000 δολάρια, σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά αρχεία δαπανών.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η ομάδα της διέμειναν στο ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει δωμάτια με τιμές που ξεκινούν από τα 119 δολάρια.
Η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου κοστίζει 699 δολάρια.
«Επίσκεψη Πρώτης Κυρίας - δωμάτια του ξενοδοχείου», αναφέρει λακωνικά η περιγραφή της δαπάνης, ωστόσο δεν αναλύεται λεπτομερώς η πληρωμή ή πόσα δωμάτια δεσμεύτηκαν, αλλά περιλαμβάνεται το κόστος της διαμονής όλων των μελών της μυστικής υπηρεσίας της Μελάνια και των διαφόρων στελεχών υποστήριξης.
Ο λογαριασμός της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ ήταν αρκετά μεγαλύτερος από τα 77.345 δολάρια που ξόδεψε η κυβέρνηση για την διήμερη παραμονή του Ντόναλντ Τραμπ στο δικό του γήπεδο γκολφ στην Σκωτία τον περασμένο Ιούλιο.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.