Ένα κολιέ από κάνναβη κάνει άνω-κάτω τα Βασιλικά Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Ένα κολιέ από κάνναβη κάνει άνω-κάτω τα Βασιλικά Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Η 27χρονη καλλονή, Λαίδη Κίτι Σπένσερ ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι, πόζαρε με το χρυσό κόσμημα του οίκου Bvulgari σε φωτογράφηση της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού «Marie Claire»

kanabis_nechless
Η νέα μούσα του οίκου Bulgari και εξαδέλφη του πρίγκιπα Χάρι,Λαίδη Κίτι Σπένσερ,κάνει άνω-κάτω τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα πόζαρε στο Instagram με ένα κολιέ που απεικονίζει το φυτό της κάνναβης, μία κίνηση που προκαλεί-αν μη τι άλλο-τα συντηρητικά Βασιλικά Ανάκτορα.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Εxpress»,η Λαίδη Κίτι συμμετείχε σε φωτογράφηση της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού «Marie Claire» και δημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Στην επίμαχη φωτογραφία μία χρυσή αλυσίδα κοσμεί το λαιμό της. Πρόκειται για ένα κολιέ, δημιουργία του οίκου Bulgari,σε σχήμα των φύλλων της κάνναβης. Το κόσμημα ονομάζεται «Happy Leaves» και ανήκει στη συλλογή «Wild Pop».

kitty_spenser

Κλείσιμο
Η 27χρονη Λαίδη Κίτι Σπένσερ που μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της, σοκάρει τα Ανάκτορα, σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος.

Η κατάξανθη Σπένσερ με το αλαβάστρινο δέρμα είναι η πρέσβειρα του οίκου κοσμημάτων και ειδών πολυτελείας Bulgari. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Νταϊάνα, ΕρλΤσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του Βικτόρια Άιτκεν.Έχει τρία αδέρφια:τη Βικτόρια, τον Λούις και την Αμέλια.Μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική,σπούδασε Ψυχολογία και Αγγλική Λογοτεχνία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Πολυτελών Brand. Επιπλέον, σπούδασε Ιστορία Τέχνης στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Eίναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ιnstagram με 64.000 ακόλουθους. Επιπλέον,είναι πρέσβειρα των φιλανθρωπικών οργανώσεων «Give Us Time» και «Centrepoint».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης