Η πρώην σύμβουλος του Τραμπ έβγαλε νέα ηχογραφημένη συνομιλία - Εμπλέκει και τη Λάρα Τραμπ

Η πρώην σύμβουλος του Τραμπ έβγαλε νέα ηχογραφημένη συνομιλία - Εμπλέκει και τη Λάρα Τραμπ

Η νύφη του προέδρου Τραμπ φέρεται ότι επιχείρησε να εξαγοράσει τη σιωπή της  Ομαρόσα Μάνιγκολτ-Νιούμαν που συγκρούεται ανοικτά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ

omarosa-Neuman-777x437
Η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου Ομαρόσα Μάνιγκολτ-Νιούμαν, που πλέον συγκρούεται ανοιχτά με τον Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια νέα ηχογραφημένη συνομιλία της, στην οποία μια άλλη γυναίκα, που φέρεται ότι είναι η νύφη του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα, φαίνεται να προσπαθεί να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Η Μάνιγκολτ-Νιούμαν έδωσε την κασέτα αυτήν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Στο απόσπασμα ακούγεται η σύζυγος του Έρικ Τραμπ, Λάρα, να εξηγεί ότι η προσφορά εργασίας έναντι αμοιβής 15.000 δολαρίων μηνιαίως, που πρότεινε στην πρώην σύμβουλο του πεθερού της μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, συνδέεται με ορισμένες προϋποθέσεις.

"Θα έλεγε κανείς, προφανώς, ότι έχεις κάποια πράγματα να βγάλεις από το μανίκι σου" λέει η Λάρα Τραμπ, διευκρινίζοντας ότι τα 15.000 δολάρια θα καταβάλλονται από "μικρούς" δωρητές. "Προφανώς, αν ενταχθείς στην ομάδα της (προεκλογικής) εκστρατείας, δεν γίνεται" να υπάρχουν διαρροές. "Όλοι, όλοι, πρέπει να είναι θετικοί, σωστά;" συνεχίζει.

Σε ανακοίνωσή της, η Λάρα Τραμπ δεν διέψευσε ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις, αλλά είπε ότι αισθάνεται προδομένη. Η Μάνιγκολτ Νιούμαν ήταν "φίλη και αδελφή στην (προεκλογική) εκστρατεία και είμαι απολύτως σοκαρισμένη και θλιμμένη από την προδοσία της (...) σε προσωπικό επίπεδο. Ελπίζω ότι αξίζει τον κόπο για σένα Ομαρόσα, επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να αγοραστούν", πρόσθεσε.

Στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε την Τρίτη η Μάνιγκολτ-Νιούμαν χαρακτηρίζει τον Τραμπ ρατσιστή και μισογύνη. Τις τελευταίες ημέρες έχει δώσει στη δημοσιότητα και άλλες ηχογραφημένες συνομιλίες της, μεταξύ των οποίων και μία με τον στρατηγό Κέλι (σ.σ. τον άνθρωπο που την απέλυσε από τον Λευκό Οίκο) ενώ βρίσκονταν με μια "ασφαλή" αίθουσα της προεδρικής κατοικίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης