Νέο βίντεο τζιχαντιστών με ομήρους έναν Ιάπωνα κι έναν Ιταλό

Japanese-Italian-Captives

Οι δύο όμηροι, ο Ιάπωνας ανεξάρτητος δημοσιογράφος Τζουμπέι Γιασούντα και ο Αλεσάντρο Σαντρίνι, εμφανίζονται σε δύο χωριστά βίντεο, αλλά με παρόμοιο σκηνικό

Βίντεο στα οποία εικονίζονται δύο όμηροι, ένας Ιάπωνας και ένας Ιταλός, δημοσιοποίησε μια τζιχαντιστική οργάνωση, όπως ανέφερε την Τρίτη το ινστιτούτο SITE Intelligence Group, που ειδικεύεται στην παρακολούθηση ισλαμιστικών και εξτρεμιστικών οργανώσεων στο Διαδίκτυο.

Οι δύο όμηροι, ο ανεξάρτητος Ιάπωνας δημοσιογράφος Τζουμπέι Γιασούντα και ο Αλεσάντρο Σαντρίνι, εμφανίζονται σε δύο χωριστά βίντεο, αλλά με παρόμοιο σκηνικό. Εικονίζονται γονατιστοί, με πορτοκαλί στολές, υπό την απειλή ενόπλων.

Το ινστιτούτο δεν διευκρίνισε ποια τζιχαντιστική οργάνωση μεταφόρτωσε αυτά τα βίντεο στο Διαδίκτυο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Ιάπωνας όμηρος είχε εξαφανιστεί στη Συρία περί τα μέσα του 2015. Τον Μάρτιο του 2016, η ιαπωνική κυβέρνηση γνωστοποίησε ότι μελετούσε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω Διαδικτύου, ενώ ιαπωνικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο δημοσιογράφος βρισκόταν στα χέρια του Μετώπου Υποστήριξης (Τζαμπχάτ αλ Νούσρα), του πρώην συριακού βραχίονα του δικτύου της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με το SITE, ο Τζουμπέι Γιασούντα δηλώνει Κορεάτης στο βίντεο που κυκλοφόρησε την Τρίτη, πάντως μιλάει ιαπωνικά. Δηλώνει ότι η ημέρα που τραβήχτηκαν τα πλάνα είναι η 25η Ιουλίου.

Ο Ιταλός όμηρος είχε απαχθεί στην Τουρκία τον Οκτώβριο του 2016 πριν καταλήξει στη Συρία. Κατάγεται από την Μπρέσια και είναι 32 ετών, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ. Στο βίντεο, λέει ότι τα πλάνα τραβήχτηκαν τη 19η Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Αληθειες

Ισλάμ κομμουνισμός ναζισμος. Οι μεγαλύτερες κατάρες του πλανήτη. Ιδεολογίες για ηλίθιους κατάρες για την ανθρωπότητα. Ότι πιο άρρωστο μπορεί να σκεφτεί ένα διεστραμενο μυαλό.

Χριστιανός εσείς ?

Το ισλάμ είναι 500 χρόνια νεώτερο, οι χριστιανοί τα ίδια και χειρότερα έκαναν πριν 500 χρόνια. Και κάποιοι από αυτούς ονειρεύονται το μεσαιωνα ακόμα και σημερα. Με πολύ δυσκολία βγήκε η ευρώπη απο το μεσαιωνα και την παπαδοκρατία

BrainMaze

Οι ιδέες δεν είναι υπεύθυνες για εκείνους που τις πιστεύουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης