Liberation: Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε Ντόναλντ… τρολ 

Liberation: Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε Ντόναλντ… τρολ 

O Αμερικανός πρόεδρος έπεσε στην παγίδα που έστησε ο ίδιος - Δήλωσε ότι τα fake news θα τρελαθούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής στο Ελσίνκι

ttrtasd
Στην παγίδα των fake news που έστησε ο ίδιος... έπεσε ο Τραμπ μετά το πισωγύρισμα που έκανε στην υπόθεση περί ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές του 2016. 

 Πολιτικοί αναλυτές,δημοσιογράφοι και ΜΜΕ από όλο τον κόσμο σχολιάζουν με επικριτικό τρόπο την στροφή 180 μοιρών του Αμερικανού προέδρου επισημαίνοντας ότι πρόκειται για την πρώτη σημαντική υποχώρηση της αμερικανικής κυβέρνησης από τότε που ανέλαβε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος την εξουσία. Μετά την... κωλοτολύμπα του προέδρου Τραμπ, αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οξύνθηκαν με τους χρήστες των social media να τρολάρουν τον Αμερικανό πρόεδρο. 
  
 Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ελσίνσκι,ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν μετά από τις δηλώσεις του θα αλλάξει γνώμη στο Twiiter, με σοβαρό ύφος έσπευσε να τον διαψεύσει. Στη συνέχεια όμως έκανε αυτό ακριβώς...

Μετά την έντονη κατακραυγή την πατρίδα του όχι μόνο από τους Δημοκρατικούς αλλά και από πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του, ο Τραμπ πήρε πίσω όσα είχε πει για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εξαίροντας το έργο τους αλλά και επιβεβαιώνοντας τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές το 2016.    

 Το τρολάρισμα του Τραμπ 
Κλείσιμο
  
Η γαλλική εφημερίδα «Liberation» αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον Αμερικανό πρόεδρο βαφτίζοντάς τον Ντόναλντ... Τρολ. Το σχόλιο της εφημερίδας για την στροφή 180 μοιρών του Αμερικανού προέδρου στο θέμα της ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην διεθνή σκηνή για τα όσα πει ο Τραμπ στο Ελσίνκι και στη συνέχεια πήρε πίσω.  

Μετά τη σύνοδο Κορυφής, ο Τραμπ προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τον Πούτιν:

«Δεν είμαι φιλορώσος κι ούτε είμαι υπέρ κανενός»,δήλωσε σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο «Fox News» λίγες ώρες μετά τη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι. 

 Λίγες ώρες μετά τη κωλοτούμπα του Αμερικανού προέδρου, τα social media ξεσπαθώνουν επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε πει ο ίδιος: ότι τα fake news θα τρελαθούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν αυτός που πρώτος είχε κατηγορήσει τα αμερικανικά ΜΜΕ για fake news. Και τώρα ο Τραμπ πέφτει στην παγίδα που έστησε ο ίδιος αφού πλέον οι Αμερικανοί δεν ξέρουν τι να πιστέψουν απ' όσα λέει.

  Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το αμερικανικό δίκτυο CNN, δύο μέρες μετά την ταπείνωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Ελσίνκι, η υπόθεση περί ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές του 2016 προκαλεί νέα αντιπαράθεση και αποπροσανατολισμό στην αμερικανική πολιτική φέροντας σε δεινή θέση τον Λευκό Οίκο.

Για το γερμανικό περιοδικό «Focus»,στην προσπάθειά του να τα πάει καλά στη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι,ο Τραμπ δημιούργησε τέτοια σύγχυση που δύσκολα θα θα καταφέρει να αποκαταστήσει το κύρος και τη φήμη του όχι μόνο στη χώρα του αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν είδαν με «καλό μάτι» την εμφάνιση του Τραμπ στο Ελσίνκι

Οι Αμερικανοί δεν εγκρίνουν την εμφάνιση του προέδρου τους στο Ελσίνκι.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει το αμερικανικό δίκτυο «CNN», σχεδόν τα δύο τρίτα των Αμερικανών (63%) δεν εγκρίνουν την εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ στη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης