Δείτε το... μαξιλαράκι του Ζούκερμπεργκ που έκλεψε την παράσταση στην κατάθεσή του στο Κογκρέσο

Δείτε το... μαξιλαράκι του Ζούκερμπεργκ που έκλεψε την παράσταση στην κατάθεσή του στο Κογκρέσο

O δισεκατομμυριούχος CEO τελικά δεν καθόταν σε... αναμμένα κάρβουνα κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας «ανάκρισής» του

maksilaraki
Πέντε ολόκληρες ώρες κράτησε συνολικά η μαραθώνια κατάθεση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Κογκρέσο σχετικά με το σκάνδαλο «κλοπής» προσωπικών δεδομένων 87 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook που έχει σοκάρει τη διεθνή κοινότητα.

Πολλοί θα περίμεναν ο 33χρονος ιδρυτής και CEO της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να κάθεται... σε αναμμένα κάρβουνα καθ΄όλη τη διάρκεια της «ανάκρισης» στην οποία τον υπέβαλαν οι Αμερικανοί γερουσιαστές, σχετικά με τα λάθη της εταιρίας που άφησαν εκτεθειμένους τους χρήστες της.

Εκείνος όμως εμφανίστηκε τελικά καθισμένος αναπαυτικά σε ένα ψηλό μαξιλάρι, πάχους αρκετών εκατοστών, που είχε μάλλον ως σκοπό να τον κάνει να φαίνεται ψηλότερος στα μάτια των «ανακριτών» του.

Ο δισεκατομμυριούχος, που έχει ύψος γύρω στο 1,70 (όχι και τόσο εντυπωσιακό για Αμερικανό) απαρνήθηκε εχθές το casual look του με το τζιν και το t-shirt και εμφανίστηκε με κουστούμι στην πρώτη ακρόασή του αναφορικά με το σκάνδαλο της Cambridge Analytica. Αρκετοί χρήστες των social media σχολίασαν ότι η χρήση του μαξιλαριού από τον νεαρό CEO είχε ως στόχο να φαίνεται πιο επιβλητικός και σοβαρός μπροστά στην επιτροπή του Κογκρέσου.

Πάντως, o εκπρόσωπος της εταιρείας που κατασκευάζει τα εν λόγω μαξιλαράκια δήλωσε στο Facebook ότι η χρήση τους αποτελεί στάνταρ πρακτική στις ακροάσεις του Κογκρέσου, αφού διασφαλίζει την άνεση του ατόμου που καταθέτει - συχνά για πολλές ώρες - ενώπιον των γερουσιαστών.

Mark Zuckerberg sat a huge booster seat during his Congress grilling - Breaking News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης