H πολυτάραχη ζωή του πεθερού της Πίπα, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

H πολυτάραχη ζωή του πεθερού της Πίπα, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Ποιος είναι ο Ντέιβιντ Μάθιους που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου το 1998 και το 1999

ddd_maketa_v11
Γιος ανθρακωρύχου και λάτρης της ταχύτητας, με περιουσία 40 εκατομμυρίων λιρών, ο Σκωτσέζος πεθερός της Πίπα Μίντλετον εγκατέλειψε τους αγώνες αυτοκινήτων μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα... Μπροστά στα μάτια του, είδε τον οδηγό του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το όχημά του, να χάνει την τελευταία του πνοή... Σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να ήταν στη θέση του κι έτσι αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή του..

Ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον, αδερφής της Κέιτ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός παιδιού κατά τη διάρκεια των διακοπών του την περίοδο 1998-1999, έχει ζήσει ουκ ολίγα πράγματα στη ζωή του.

Ο 74χρονος σήμερα Ντέιβιντ Μάθιους, ο οποίος κατηγορείται για δύο υποθέσεις -η μία αφορά το 1998, σε νησί της Καραϊβικής και η δεύτερη το 1999, σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, με διάφορους περιορισμούς, τους οποίους δεν ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές.

Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, η απαγγελία κατηγοριών σημαίνει την έναρξη της επί της ουσίας έρευνας, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή όχι. Την ίδια ώρα, τα γαλλικά ΜΜΕ εστιάζουν στο προφίλ του Ντέιβιντ Μάθιους που από ότι φαίνεται τα έχει κάνει σχεδόν όλα στη ζωή του...

Συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτου όμως έβαλε τέλος στο αγαπημένο του χόμπι όταν το όχημά του συγκρούστηκε μ' ένα άλλο.Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο θάνατο.Τότε ο ίδιος αποφάσισε να αλλάξει χόμπι κι άρχισε να βάζει το λιθαράκι της αυτοκρατορίας του: την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Κλείσιμο
Ο πεθερός της Πίπα, αδερφής της δούκισσα του Κέιμπριτζ, δεν ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του. Άρχισε να εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων κοντά στην πόλη του Γιόρκσάιρ ως μαθητευόμενος μηχανικός. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι ήταν καλύτερο να πουλάει αυτοκίνητα, πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα και λιώνοντας πολλά ζευγάρια παπούτσια...

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ανίτα Τέιλορ, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, τη Νίνα.Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε αγώνες αυτοκινήτου αφού και η Ανίτα έτρεχε σε ράλι. Ύστερα από λίγα χρόνια έγγαμου βίου ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Ο Ντέιβιντ Μάθιους βάζει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί. Ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με την καλλιτέχνη από τη Βοημία,Τζέιν Πάρκερ. Κόρη αρχιτέκτονα,η Τζέιν υπήρξε βασίλισσα καρναβαλιού στο Πανεπιστήμιο της Ροδεσίας - της σημερινής Ζιμπάμπουε. Έχοντας στη φαρέτρα της το πτυχίο Καλών Τεχνών,κέρδισε υποτροφία για σπουδές στην Ολλανδία.Κάνοντας στάση στο...Λονδίνο που ήταν στο δρόμο της,δεν έφυγε ποτέ...

Εργάστηκε ως ρεσεψιονίστ στον οίκο Christian Dior κι όταν ο Μάθιους είδε μια φωτογραφία της, μαγεύτηκε από την ομορφιά της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία λιτή τελετή στο δημαρχείο του Ρότερχαμ. Ο Μάθιους ήπιε ένα ποτήρι σαμπάνια και σε λίγες ώρες επέστρεψε στη δουλειά. Αρχικά το ζευγάρι ζούσε στο Ρότερχαμ,μετά μετακόμισε στο Παρίσι και στη συνέχεια στο φορολογικό παράδεισο: το Μονακό.

Σε διακοπές τους το 1995, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου Eden Rock στο νησί της Καραϊβικής St Barts, οι δυο τους ξετρελάθηκαν τόσο πολύ που το... αγόρασαν. Αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα στο γαλλόφωνο νησί κι έθεσαν ως στόχο την ανακαίνιση του ξενοδοχείου. Σήμερα το ξενοδοχείο χρεώνει με πολλές χιλιάδες δολάρια τη βραδιά τους διάσημους επισκέπτες τους όπως Μπραντ Πιτ και Μπιγιονσέ.

Σε δηλώσεις του ο Μάθιους έχει υποστηρίξει ότι, η ανακαίνιση του ξενοδοχείου τον έκανε να αισθάνεται «πραγματικά ζωντανός και γι΄αυτό δεν επέστρεψε στην πατρίδα του.

Με την δεύτερη σύζυγό του απέκτησε τρεις γιους:τον Τζέιμς, τον Μάικλ-τα αγόρια γεννήθηκαν με διαφορά μόλις 18 μηνών ο ένας από τον άλλο- και τον Σπένσερ. Τα παιδιά του απολαμβάνουν πολλά Σαββατοκύριακα στο κτήμα δέκα χιλιάδων στρεμμάτων στο Glen Affric της Σκοτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης