«Σκάνδαλο Facebook»: Τώρα καλεί τον Ζούκερμπεργκ και η αμερικανική Γερουσία
Προκειμένου «να καταθέσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σχετικά με τις παρελθοντικές και μελλοντικές πολιτικές του Facebook για την προστασία και την παρακολούθηση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών»
UPD:
Η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας έκανε γνωστό σήμερα ότι κάλεσε τους διευθύνοντες συμβούλους των κολοσσών του Διαδικτύου, Facebook Inc, Alphabet Inc and Twitter Inc, να καταθέσουν σε ακροαματική διαδικασία που θα διεξαχθεί την 10η Απριλίου, με αντικείμενο την προστασία των δεδομένων των χρηστών.
Ο γερουσιαστής και πρόεδρος της επιτροπής, Τσάρλς Γκράσλεϊ, είπε ότι κάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, προκειμένου «να καταθέσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σχετικά με τις παρελθοντικές και μελλοντικές πολιτικές του Facebook για την προστασία και την παρακολούθηση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών».
Το Facebook δέχεται πιέσεις από τους διαφημιστές, καθώς ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται αντιμέτωπος με τους εξονυχιστικούς ελέγχους της κυβέρνησης, μετά τις κατηγορίες ότι εταιρεία συμβούλων είχε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα 50.000.000 χρηστών του Facebook.
Εκπρόσωπος Τύπου του Facebook επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία έχει παραλάβει την κλήση και την εξετάζει.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.