Δείτε τον μακελάρη της Φλόριντα να εξασκείται στην σκοποβολή φορώντας καπέλο με σλόγκαν του Τραμπ

Δείτε τον μακελάρη της Φλόριντα να εξασκείται στην σκοποβολή φορώντας καπέλο με σλόγκαν του Τραμπ

Το βίντεο τράβηξε ένας γείτονας του νεαρού δολοφόνου, λίγους μήνες πριν την τραγωδία στο λύκειο που προκάλεσε 17 θανάτους

Δείτε τον μακελάρη της Φλόριντα να εξασκείται στην σκοποβολή φορώντας καπέλο με σλόγκαν του Τραμπ
Φορώντας μόνο μια βερμούδα και το καπέλο με το διάσημο σλόγκαν του Τραμπ «Make America Great Again» (Ας κάνουμε ξανά σπουδαία την Αμερική) ο μακελάρης της Φλόριντα, Νίκολας Κρουζ εμφανίζεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου να εξασκείται στην σκοποβολή στην αυλή του.

Το βίντεο τράβηξε μερικούς μήνες πριν το μακελειό στο λύκειο του Πάρκλαντ, που στοίχισε τη ζωή σε 17 μαθητές και δασκάλους, ένας γείτονας του 19χρονου δράστη. 

Κλείσιμο
Στο σύντομο κλιπ ο Κρουζ εμφανίζεται να «ρίχνει» μερικούς γύρους με το αεροβόλο του και μετά να ξαναμπαίνει μέσα στο σπίτι του.



 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο νεαρός ήταν μέλος της ακροδεξιάς εθνικιστικής ομάδας «Republic of Florida» και πήγαινε συχνά στο δάσος για να εξασκείται στη σκοποβολή με άλλους «συντρόφους» του. Ο αρχηγός της οργάνωσης Τζόρνταν Τζέρεμπ δήλωσε ότι ο νεαρός υποστήριζε με πάθος τα φασιστικά ιδεώδη της ομάδας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι κανείς από τους κόλπους της δεν τον είχε ενθαρρύνει να αιματοκυλήσει το σχολείο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το FBI επιβεβαίωσε σήμερα ότι είχε δεχθεί μια καταγγελία για ένα απειλητικό σχόλιο που είχε δημοσιεύει online o νεαρός, λίγο μετά την αποβολή του από το λύκειο όπου φοιτούσε.

Ειδικότερα, ο νεαρός φέρεται να είχε δηλώσει στο YouTube ότι θέλει να γίνει «επαγγελματίας εκτελεστής σε σχολείο». Αν και ο Κρουζ είχε υποβάλει το σχόλιο με το πραγματικό του όνομα, το FBI ισχυρίζεται ότι τότε «δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει το άτομο που διατύπωσε τις απειλές», δημιουργώντας ερωτηματικά για την σημασία που είχαν δώσει τελικά στην καταγγελία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης