Με 230 μέλη στην αποστολή της η Βόρεια Κορέα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς
Εγιναν οι συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών
Η Βόρεια Κορέα θα προχωρήσει στην αποστολή ομάδας περίπου 230 ανθρώπων στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοτιοκορεατικού υπουργείου Ενοποίησης στην Σεούλ.
Η εξέλιξη αυτή, δρομολογήθηκε μετά τις συνομιλίες που είχαν χθες αξιωματούχοι των δύο χωρών.
Η Βόρεια και η Νότια Κορέα διεξάγουν συνομιλίες από την προηγούμενη εβδομάδα, αναφορικά με την συμμετοχή της Πιονγιάνγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για αρκετά ζητήματα. Μεταξύ αυτών, και το αριθμητικό μέγεθος της αθλητικής αποστολής από την Βόρεια Κορέα, αλλά και την διοργάνωση -από κοινού- πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και την χρήση εγκαταστάσεων.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.