Η Τίφανι Τραμπ «επιβεβαιώνει» τον συγγραφέα του βιβλίου «Φωτιά και Θυμός»!
Η μικρότερη κόρη του Αμερικανού προέδρου δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή, όπως η «Πρώτη Κόρη» Ιβάνκα Τραμπ, αλλά εν τούτοις γνωρίζει κάποια από τα «μικρά μυστικά» του πλανητάρχη
Τα τελευταία 24ωρα το αποκαλυπτικό best seller του Μάικλ Γουλφ «Fire and Fury» (Φωτιά και Θυμός) έχει εξοργίσει τον Αμερικανό πρόεδρο, που χαρακτήρισε το βιβλίο «fake book» και «αποκύημα φαντασίας» ενώ αποκάλεσε τον συγγραφέα του «απατεώνα».
Το επίμαχο βιβλίο, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια, αναφέρει πως το προσωπικό στον Λευκό Οίκο θεωρεί πραγματική Πρώτη Κυρία την μεγαλύτερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα και μιλά για την πατρική σχέση που έχει αναπτύξει ο πλανητάρχης με την 29χρονη γοητευτική σύμβουλό του Χόουπ Χικς.
Ανάμεσα στις πολλές αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ ο συγγραφέας αναφέρεται και στην εμμονή του Αμερικανού προέδρου να τρέφεται με μπέργκερς από τα McDonald's καθώς φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν! Αυτή την τελευταία αποκάλυψη του Μάικλ Γουλφ επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις της και η μικρότερη κόρη του πλανητάρχη, Τίφανι Τραμπ.
Κλείσιμο
Μετά την κυκλοφορία του πολύκροτου βιβλίου ένας δημοσιογράφος του TMZ πλησίασε την Τίφανι σε δρόμο του Λος Άντζελες και την ρώτησε: «Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το "Φωτιά και Θυμός" αλλά αναφέρει τον μπαμπά σου και τα McDonald's...»
. Η 24χρονη κόρη, που απέκτησε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ο πατέρας της αγαπά να τρώει από τα McDonald's και αν και δεν επιβεβαίωσε πλήρως τον Μάικλ Γουλφ, που γράφει πως ο Τραμπ κλείνεται κάθε βράδυ στο δωμάτιό του και τρώει μπέργκερς στο κρεβάτι παρακολουθώντας ταυτόχρονα τρεις τηλεοράσεις, δήλωσε πως θα επιθυμούσε να το κάνει.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έκρυψε ποτέ ότι θεωρεί το fast food «ασφαλές φαγητό». Σε συνέντευξή του στο CNN το 2016 είχε δηλώσει: «Ένα κακό χάμπουργκερ θα μπορούσε να καταστρέψει τα McDonald's. Είμαι ένα καθαρό άτομο. Αγαπώ την καθαριότητα και νομίζω πως είναι καλύτερα να πηγαίνεις εκεί παρά σε ένα άλλο μέρος που δεν ξέρεις από πού προέρχεται το φαγητό. Είναι ένα σίγουρο στάνταρ».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.