Η Μπριζίτ Μακρόν με κομψό μαύρο φόρεμα υποδέχθηκε στο Ελιζέ το προεδρικό ζεύγος του Λιβάνου

Η Μπριζίτ Μακρόν με κομψό μαύρο φόρεμα υποδέχθηκε στο Ελιζέ το προεδρικό ζεύγος του Λιβάνου

Αν και ο αγαπημένος της οίκος μόδας είναι ο Louis Vuitton, η ένοικος του Ελιζέ θέλησε να τιμήσει τους φιλοξενουμένους της και για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab

Η Μπριζίτ Μακρόν με κομψό μαύρο φόρεμα υποδέχθηκε στο Ελιζέ το προεδρικό ζεύγος του Λιβάνου
Η Μπριζίτ Μακρόν έχει αποδείξει ότι δίνει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια όταν πρόκειται για την εμφάνισή της. Την Δευτέρα το βράδυ όμως, όταν ο Εμμανουέλ Μακρόν και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκαν στο Ελιζέ τον πρόεδρο του Λιβάνου, Μισέλ Αούν και την σύζυγό του Νάντια, η ένοικος του Ελιζέ απέδειξε ότι διαθέτει και... διπλωματικό ταλέντο!

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας στο προεδρικό ζεύγος του Λιβάνου, η 64χρονη πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών, απαρνήθηκε για λίγο τον αγαπημένο της οίκο μόδας Louis Vuitton και επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα από την κολεξιόν «φθινόπωρο/χειμώνας 2017–2018» του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab.



Την κομψή της εμφάνιση η λαμπερή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συμπλήρωσε με μαύρες γόβες και ένα μαύρο clutch με καφέ ρίγες ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν, μια κόμμωση που δείχνει να προτιμά το τελευταίο διάστημα η Μπριζίτ Μακρόν.
Κλείσιμο



Πάντως, στο πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών, η Μπριζίτ θέλησε να κάνει «διαφήμιση» στους γαλλικούς οίκους στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και επέλεξε δημιουργίες των Louis Vuitton, Alexandre Vauthier, Balmain και Courrèges.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης