Viral: Ο σκύλος με τη σακούλα στο στόμα - σύμβολο επιβίωσης από τον τυφώνα

Viral: Ο σκύλος με τη σακούλα στο στόμα - σύμβολο επιβίωσης από τον τυφώνα

Ο γερμανικός ποιμενικός που ακούει στο όνομα Ότις, έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι του, 65χρονoυ στην πόλη Σίντον του Τέξας που τον φρόντιζε για λογαριασμό του 5χρονου εγγονού

Viral: Ο σκύλος με τη σακούλα στο στόμα - σύμβολο επιβίωσης από τον τυφώνα
Συγκίνηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία ενός σκύλου που κυκλοφορεί μόνος στο Τέξας εν μέσω του τυφώνα, κρατώντας με τα δόντια του τη σακούλα με την τροφή του. 

Ο γερμανικός ποιμενικός που ακούει στο όνομα Ότις, έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι του, 65χρονoυ Σαλβαντόρ Σεγκόβια στην πόλη Σίντον του Τέξας που το φροντίζει για λογαριασμό του 5χρονου εγγονού του Κάρτερ ο οποίος έχει εκκενώσει την πόλη με τους γονείς του. 

Κλείσιμο
Ο Σεγκόβια συνειδητοποίησε ότι ο Ότις έφυγε από το σπίτι όταν τον φώναζε και εκείνος δεν ερχόταν. Το πρωί του Σαββάτου διαπίστωσε ότι έλειπε και η τροφή του σκύλου και έτσι άρχισε να ψάχνει τη γειτονιά για να τον βρει.

Την ίδια στιγμή τον είχε εντοπίσει μία γειτόνισσα, η οποία τον τράβηξε φωτογραφία με την σακούλα με την τροφή στο στόμα του. 

«Αυτός ο σκύλος περπατά γύρω γύρω από το Σίντον με μία σακούλα σκυλοτροφής μαζί του», ανέφερε βάζοντας το hashtag #refugee (πρόσφυγας). 

Ο Ότις είτε πήρε την απόφαση να εκκενώσει… το Σίντον, με κάποιοι να τον αποκαλούν «σκύλο πρόσφυγα», είτε αποφάσισε να βοηθήσει ορισμένους φίλους του δίνοντάς τους τροφή. 

Όπως και να έχει, η φωτογραφία έγινε viral και μέχρι σήμερα είχε, μόνο στο Facebook, 16.000 προβολές, 32.500 κοινοποιήσεις και χιλιάδες σχόλια.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης