Ένας και μόνο αστυνομικός κατάφερε να εξουδετερώσει τους 4 από τους 5 τρομοκράτες οι οποίοι σκόρπισαν τον τρόμο σήμερα τα ξημερώματα στην Καμπρίλς, λίγες ώρες μετά από την πολύνεκρη επίθεση στην τουριστική λεωφόρο Λας Ράμπλας της Βερκελώνης.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της καταλανικής αστυνομίας, ο αστυνομικός του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πυροβόλησε και σκότωσε τους 4 από τους 5 άνδρες οι οποίοι παρέσυραν με το όχημά τους πλήθος περαστικούς σε παραλιακή δρόμο της πόλης Καμπρίλς, σκοτώνοντας μια γυναίκα και αφήνοντας πίσω τους πολλούς τραυματίες.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα μία εκ των τραυματιών που παρασυρθεί από το όχημα των δραστών υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό της χθεσινής διπλής επίθεσης σε 14 άτομα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.