Καταλονία: Ένας νεκρός από έκρηξη σε σπίτι - Συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση το συμβάν
Δεκαέξι άτομα, κυρίως αστυνομικοί και πυροσβέστες τραυματίστηκαν
UPD:
Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Καταλονία, στην πόλη Αλκανάρ, περίπου 200 χλμ. νοτιοδυτικά της Βαρκελώνης και 90χλμ. από την πόλη Καμπρίλς, στην οποία σημειώθηκε δεύτερη τρομοκρατική επίθεση τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνδέεται με την επίθεση στη Βαρκελώνηκαι επομένως και με την επίθεση στην πόλη Καμπρίλς καθώς η αστυνομία συνδέει τις δύο υποθέσεις, αποκαλύπτοντας σταδιακά ένα ευρύτερο σχέδιο επίθεσης στην Καταλονία.
Από την έκρηξη έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος και άλλοι 16 τραυματίστηκαν.
Κλείσιμο
Από την έκρηξη το σπίτι ισοπεδώθηκε
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματικό της αστυνομίας της Καταλονίας οι ένοικοι του σπιτιού επιχειρούσαν «να κατασκευάσουν εκρηκτικό μηχανισμό».
Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου.
Οι περισσότεροι τραυματίες είναι πυροσβέστες και αστυνομικοί που δέχθηκαν το ωστικό κύμα μιας δεύτερης έκρηξης ενώ ερευνούσαν το κτήριο.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.