, έχει θέσει σε συναγερμό τις αρχές και την πυροσβεστική υπηρεσία, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον «Πύργο της Κολάσεως».
Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ ένα βίντεο «πρωταγωνιστεί» σε views.
Σε αυτό διακρίνεται πάνω σε γερανό ένας πυροσβέστης να έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον φλεγόμενο ουρανοξύστη και μέσα σε δευτερόλεπτα να πέφτουν πάνω του κομμάτια από φλεγόμενο μπετόν.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.