Ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας με τη ριζοσπαστική Αριστερά Ζαν-Λικ Μελανσόν άργησε να αποδεχθεί τα αποτελέσματα. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι δεν δίνει βάση στις εκτιμήσεις των εταιριών δημοσκοπήσεων και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα των μεγάλων γαλλικών πόλεων δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί.
Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από τους Γαλλούς ψηφοφόρους να κάνουν υπομονή. Όταν το τοπίο ξεκαθάρισε επιτέθηκε στους δύο πρώτους ενώ σε ότι αφορά στη στάση του τόνισε ότι ο κάθε ψηφοφόρος του ξέρει τι να κάνει.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.