«Αυτό είναι το προσχέδιο των κατευθυντήριων γραμμών που εκδόθηκε…Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμφωνηθεί από τους 27», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.
Ο Βρετανός υπουργός για το
Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις είχε σήμερα στη Μαδρίτη μια «φιλική και εποικοδομητική» συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Εξωτερικών Αλφόνσο Ντάστις στο πλαίσιο μιας προκαθορισμένης επίσκεψης, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, κατά την οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα του Γιβραλτάρ.
Χθες, ο πρώην επικεφαλής των Τόρις Μάικλ Χάουαρντ δήλωσε ότι η Τερέζα Μέι θα ήταν έτοιμη να κάνει πόλεμο για να υπερασπισθεί το Γιβραλτάρ, όπως έκανε πριν από 35 χρόνια η τότε πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ που κήρυξε τον πόλεμο κατά της Αργεντινής για τα Νησιά Φόκλαντ.
Ο εκπρόσωπος της Μέι δήλωσε ότι αυτό που ο Χάουαρντ «προσπαθεί να καταδείξει είναι η αποφασιστικότητα ότι θα πρέπει να προστατεύσουμε τα δικαιώματα του Γιβραλτάρ και την κυριαρχία του».
Ερωτηθείς εάν αυτό θα περιλαμβάνει την αποστολή ναυτικής δύναμης για να προστατευθεί το Γιβραλτάρ όπως έκανε η Βρετανία στην περίπτωση των Φόκλαντ, δήλωσε: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης