Ολάντ: «Αποτρόπαιη τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση στο Μόναχο»
«Στοχεύει να υποκινήσει τον φόβο στην Γερμανία έπειτα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες», ανέφερε ο Ολάντ με ανακοίνωση του
Η αιματηρή επίθεση στο Μόναχο ήταν μια "αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια" που στόχευε να εντείνει τον φόβο στην Γερμανία μετά από την Γαλλία που έγινε στόχος πριν από μια εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.
Ένας 18χρονος Ιρανογερμανός ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον εννέα ανθρώπους χθες ανοίγοντας πυρ σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο, με την αστυνομία της πόλης όμως να τονίζει πως είναι πολύ νωρίς να αποφασηνιστεί αν πρόκειται για μια τρομοκρατική επίθεση.
"Η τρομοκρατική επίθεση που έπληξε το Μόναχο, σκοτώνοντας πολλούς ανθρώπους είναι μια αποτρόπαιη ενέργεια που στοχεύει να υποκινήσει τον φόβο στην Γερμανία έπειτα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες", ανέφερε ο Ολάντ με ανακοίνωση του.
"Η Γερμανία θα αντισταθεί, μπορεί να βασιστεί στην φιλία και την συνεργασία της Γαλλίας", τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος, προσθέτοντας πως θα συνομιλήσει με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σήμερα το πρωί.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.