O μακελάρης του Ορλάντο έψαχνε στο Facebook για το φονικό την ώρα που θέριζε τα θύματά του

O μακελάρης του Ορλάντο έψαχνε στο Facebook για το φονικό την ώρα που θέριζε τα θύματά του

«Τις επόμενες ημέρες θα δείτε επιθέσεις από το Ισλαμικό Κράτος στις ΗΠΑ» έγραψε σε μια από τις τρεις αναρτήσεις που φέρεται να έκανε την ώρα του μακελειού

O μακελάρης του Ορλάντο έψαχνε στο Facebook για το φονικό την ώρα που θέριζε τα θύματά του
Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα έκανε ο Ομάρ Ματίν, ο μακελάρης του Ορλάντο, όσο βρισκόταν μέσα στο κλαμπ Pulse σκοτώντας δεκάδες ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε επιτροπή της Γερουσίας ο Ματίν την ώρα που θέριζε κόσμο, έψαχνε στο Facebook αναρτήσεις για το «κατόρθωμά» του υποσχόμενος νέες επιθέσεις.

Κλείσιμο
Όντας συνδεδεμένος σε ένα από τα πέντε προφίλ που διατηρούσε στο Facebook ο Ματίν έψαχνε για “Pulse Orlando” και για “shooting” ενώ μπροστά του βρίσκονταν νεκροί και τραυματισμένοι από τα πυρά του.

Παράλληλα έγραφε σε ένα από τα προφίλ του «ΗΠΑ και Ρωσία σταματήστε να βομβαρδίζετε το Ισλαμικό Κράτος... Δηλώνω υποταγή στον ηγέτη του Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι... μακάρι να με κάνει δεκτό ο Αλλάχ».

Και δεν σταμάτησε εκεί αφού σε δεύτερη ανάρτηση έγραψε «οι αληθινοί Μουσουλμάνοι δεν θα δεχθούν ποτέ τους βρώμικούς τρόπους της Δύσης. Σκοτώνετε αθώες γυναίκες και παιδιά με τους εναέριους βομβαρδισμούς... τώρα γευτείτε την εκδίκηση του Ισλαμικού Κράτους».

«Τις επόμενες ημέρες θα δείτε επιθέσεις από το Ισλαμικό Κράτος στις ΗΠΑ» φέρεται να ήταν η τελευταία φρικιαστική ανάρτηση του Ματίν.

Με βάση τα στοιχεία αυτά - τα οποία είναι άγνωστο πώς περιήλθαν στα χέρια των Γερουσιαστών - τώρα η επιτροπή της Γερουσίας ζητά τη συνεργασία του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ προκειμένου να βρεθούν τα ψηφιακά ίχνη του Ματίν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης