Eκπληκτικές εικόνες: Σκαρφαλώστε στην κορυφή της Ευρώπης με το Google Street View

Eκπληκτικές εικόνες: Σκαρφαλώστε στην κορυφή της Ευρώπης με το Google Street View

Η Google ένωσε τις δυνάμεις της με μερικούς σημαντικούς ορειβάτες και έφτιαξε μία μοναδική περιήγηση τύπου Street View στα Λευκά Όρη της Γαλλίας

Eκπληκτικές εικόνες: Σκαρφαλώστε στην κορυφή της Ευρώπης με το Google Street View
Η εξάπλωση του Street View της Google είναι διαρκής και συνεχώς σε καινούργια και πιο ανεξερεύνητα μέρη. Η νέα όμως τρέλα της υπηρεσίας αυτής είναι πραγματικά πρωτοποριακή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς θα επιτρέπει από τον καναπέ του σπιτιού σας να βρεθείτε στην κορυφή της ψηλότερης κορυφής της Ευρώπης στο όρος Mont Blanc της Γαλλίας.

Επιστρατεύοντας μερικούς από τους πιο αξιόλογους ορειβάτες της Γαλλίας, η Google ξεκίνησε την «χαρτογράφηση» αυτών των απαγορευμένων για το 99% από εμάς υπέροχων αυτών τοπίων, στα οποία για να φθάσει κανείς χρειάζεται πέρα από φυσική κατάσταση και πολλά έξοδα. Η νέα υπηρεσία όμως σας φέρνει στην καρδιά των Άλπεων με ένα απλό κλικ στο ποντίκι, ενώ μέσα από την οθόνη περνούν απίστευτης ομορφιάς τοπία, απροσπέλαστα σε μη εξειδικευμένους ανθρώπους.

Στην ιστοσελίδα  
http://www.google.com/maps/about/behind-the-scenes/streetview/treks/mont-blanc/#map
Κλείσιμο
 μπορεί κανείς να βρεθεί σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου, και να κάνει διάφορες αποστολές, από το ν' ανέβει στην κορυφή του Μοντ Μπλαν από την κλασική διαδρομή του Γκουτιέρ μέχρι να κάνει σκι ή να δει τον μεγάλο παγετώνα στην Μερ ντε Γκλας και το πόσο έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να μην είστε άνθρωπος της περιπέτειας, αλλά αν είστε άνθρωπος των ωραίων εικόνων και της δύναμης της φύσης, τότε σίγουρα θα κάνετε μια -έστω και εικονική- βόλτα στο πιο όμορφο βουνό της Ευρώπης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης