Σοκ στην Κίνα: Οι αρχές κατέσχεσαν χιλιάδες τόνους κατεψυγμένου φαγητού από το 1970!

Σοκ στην Κίνα: Οι αρχές κατέσχεσαν χιλιάδες τόνους κατεψυγμένου φαγητού από το 1970!

Σε μια κίνηση αστραπή, έκαναν επιδρομή σε διάφορες αποθήκες λαθρεμπόρων τροφίμων και βρήκαν χιλιάδες τόνους χοιρινό και κοτόπουλο παλαιότερο των 30 ετών

Μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη, βρέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Κίνας, κάνοντας επιδρομή σε αποθήκες, που χρησιμοποιούνταν από λαθρεμπόρους τροφίμων.

Χοιρινά πόδια από το 1970 και φτερούγες κοτόπουλου από το 1980, βρέθηκαν κατεψυγμένα, σε μια κατάσχεση που ξεπέρασε τους 100.000 τόνους φαγητού, κόστους πάνω από 420 εκατομμύρια ευρώ.Μέχρι τώρα, οι αρχές της Κίνας, έχουν καταφέρει να αναστείλουν τη λειτουργία, περισσότερων από 20 παράνομων συμμοριών που διακινούν κρέας σε όλη τη χώρα. Σε αυτή την τεράστια επιχείρηση, μάλιστα, συνελήφθησαν και δυο εκ των εγκεφάλων του καρτέλ του «κρέατος ζόμπι».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κρέας, εισάγεται επί το πλείστον από το Βιετνάμ. Ένας υπάλληλος τελωνείου είπε «Βρωμούσε απίστευτα. Και το φορτηγό ήταν γεμάτο από αυτό. Κόντεψα να κάνω εμετό όταν άνοιξα τις πόρτες».

Όπως αποκάλυψε ο υποδιευθυντής του τελωνείου, το κρέας δεν είχε ποτέ επιθεωρηθεί ούτε είχε μπει σε καραντίνα. «Μπορεί να είναι φορέας της νόσου των πτηνών ή ακόμα και των τρελών αγελάδων».Τα χοιρινά πόδια και οι φτερούγες κοτόπουλου είναι δημοφιλή πιάτα στην Κίνα, όπου και επρόκειτο να διατεθεί το συγκεκριμένο κρέας. Χρησιμοποιώντας μεγάλα φορτηγά ψυγεία αυξάνονται τα κόστη μεταφοράς του κρέατος γι' αυτό και οι λαθρέμποροι προτιμούσαν ένα 12ωρο ταξίδι με συμβατικά φορτηγά, μετά το οποίο το κρέας δεν μπορούσε να πλησιαστεί από τη μυρωδιά.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μάριος

Σύντροφοι μην πετάξετε τίποτα! Στείλτε τα Ελλάδα! Σε λίγο θα τα χρειαστούμε!

εκει

Εκεί ,οι συντροφοι -λαμόγια ,πάνε απόσπασμα.Ακούς Ακη κλπ κλπ κλπ κλπ

El_greco

Πως κάνουν έτσι, δεν έχουν φάει ποτέ γκοτζίλα?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

british_airways

Το Φόρεϊν Όφις, στη σελίδα του με τις ταξιδιωτικές οδηγίες για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την Αίγυπτο, αναφέρει ότι υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατίας εναντίον της αεροπλοΐας»

stenaa

Ο επικεφαλής του Φόρεϊν Όφις είπε ότι το Λονδίνο επιθυμεί να πέσει η ένταση με το Ιράν, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων COBRA

hitler_1

«Υπάρχουν στιγμές που η ανυπακοή μπορεί να γίνει καθήκον», σημείωσε η Άνγκελα Μέρκελ, στην ομιλία της σε μια τελετή στο Βερολίνο, ενώπιον νεοσύλλεκτων του γερμανικού στρατού - Η επιχείρηση «Βαλκυρία» είναι η γνωστότερη πράξη αντίστασης εναντίον του χιτλερικού καθεστώτος

21