Σαν πραγματικός Ιντιάνα Τζόουνς προσγειώθηκε ο Χάρισον Φορντ

Σαν πραγματικός Ιντιάνα Τζόουνς προσγειώθηκε ο Χάρισον Φορντ

Ο διάσημος ηθοποιός πιλοτάρισε το αεροσκάφος μακριά από ανθρώπους αποφεύγοντας μια πολύνεκρη τραγωδία - Απόρησαν όλοι με την ψυχραιμία του πριν την πρόσκρουση - Τι έγραψε ο γιος του στο Twitter

Σαν πραγματικός Ιντιάνα Τζόουνς προσγειώθηκε ο Χάρισον Φορντ
«Τύχη βουνό» είχε ο Χάρισον Φορντ μετά τη σημερινή περιπέτεια που είχε, όταν το μικρό vintage αεροπλάνο, στο οποίο ήταν κυβερνήτης, κατέπεσε σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες και βγήκε από αυτό αιμόφυρτος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ζωή του Χάρισον Φορντ δεν κινδυνεύει, ωστόσο έχει ένα σπασμένο χέρι, ενώ φέρεται να έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι, έχοντας βαθύ τραύμα. Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Φορντ ξεκαθάρισε πως τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της συντριβής:

Κλείσιμο



«Ο Φορντ απέτρεψε πολύνεκρη τραγωδία»

Οι ελιγμοί του Χάρισον Φορντ απέτρεψαν πολύνεκρη τραγωδία, σύμφωνα με το δίκτυο NBC NEWS, που επικαλέιται μαρτυρίες των περιοίκων. «Είμαι βέβαιος πως, με τον τρόπο που συνετρίβη το αεροσκάφος, ο Χάρισον Φορντ σκάφτηκε πώς δεν θα διακινδυνεύσουν ζωές» είπε 47χρονος που έπαιζε γκολφ και είδε το ατύχημα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. «Διακινδύνευσε τη ζωή και την αρτιμέλειά του, ρίχνοντας το αεροσκάφος στο γήπεδο του γκολφ, αντί να προσπαθήσει να φτάσει πίσω στο αεροδρόμιο» δήλωσε ο ίδιος. «Ακόμη 25 -30 μέτρα και... δεν θέλω να το σκέφτομαι. Έσωσε πολλές ζωές» πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, τη μη κρίσιμη κατάσταση της υγείας του πασίγνωστυ ηθοποιού επιβεβαίωσε και ο γιος του μέσω Twitter. «Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Φορντ, Μπεν. «Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος».


 
Στιγμές πριν από τη συντριβή, στη συνομιλία του Φορντ με τον πυργό ελέγχου, ακούγεται απαθής να ζητεί προσγείωση έκτακτης ανάγκης, καθώς ο κινητήρας του αεροσκάφους είχε πάθει βλάβη και είχε τεθεί εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.


 
Το μονοκινητήριο αεροπλάνο προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χιλιόμετρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα, λίγο μετά την απογείωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορντ είναι έμπειρος πιλότος, καθώς πιλοτάρει από τη δεκαετία του 1960.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης