Σε συγχαρητήρια δήλωση προέβη ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν προς τους νικητές του φετινού βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, Κάιλας Σατιάρτι και Μαλάλα Γιουσαφζάι.
«Συγχαίρω και τους δύο νικητές, για την άξια αναγνώρισή τους» δήλωσε, «τα παιδιά είναι οι πραγματικοί νικητές του κόσμου αυτού».
Ο Μπαν Κι Μουν ήταν επίσης μεταξύ των υποψηφίων για το Νόμπελ Ειρήνης. Μιλώντας για την 17χρονη Πακιστανή, δήλωσε πως «είναι μια γενναία και ευγενική υπερασπίστρια της ειρήνης, που μέσω της απλής πράξης το να πηγαίνει σχολείο, έγινε μια δασκάλα για όλο τον κόσμο». Πρόσθεσε εξάλλου πως η Μαλάλα είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο οι τρομορκάτες «ένα κορίτσι μ' ένα βιβλίο».
Για τον έταιρο νικητή, τον Ινδό Κάιλας Σατιάρτι, δήλωσε: «Είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου στον παγκόσμιο αγώνα για δικαιοσύνη, εκπαίδευση παντού και μια καλύτερη ζωή για εκατομμύρια παιδιά».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή