Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, οι αμερικανικές αρχές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις συζητήσεις για την περαιτέρω ενοποίηση της Ε.Ε – της μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη- την οποία χαρακτήρισαν ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές των ΗΠΑ
Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA είχε χαρακτηρίσει την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ως έναν από τους βασικότερους στόχους παρακολούθησης διεθνώς. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» που επικαλείται έγγραφα του Έντουαρντ Σνόουντεν, οι αμερικανικές υπηρεσίες είχαν χαρακτηρίσει τη Γερμανία στόχο ιδίου επιπέδου με τη Σομαλία, το Ιράκ και τη Κολομβία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, οι αμερικανικές αρχές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις συζητήσεις για την περαιτέρω ενοποίηση της Ε.Ε – της μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη- την οποία χαρακτήρισαν ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές των ΗΠΑ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία είναι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τη δημιουργία μιας ελεύθερης ζώνης εμπορίου.
Οι συζητήσεις για την πιθανή οικονομική και δημοσιονομική ενοποίηση της ευρωζώνη που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της Κρίσης είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των ΗΠΑ και άλλων μεγάλων δυνάμεων.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.