Πακιστάν: Το Boeing της Malaysia δεν έφτασε ποτέ στο δικό μας εναέριο χώρο
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας διέψευσε τα σενάρια ότι το χαμένο αεροσκάφος έφτασε μέχρι τη χώρα του
«Πάγο» στα σενάρια που θέλουν το χαμένο Boeing 777 να έχει φτάσει μέχρι το Πακιστάν, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας το Σάββατο λέγοντας ότι το αεροσκάφος πετούσε για άλλες επτά ώρες μετά το τελευταίο σήμα, έβαλε ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της χώρας.
«Είναι λάθος, το αεροπλάνο δεν κινήθηκε ποτέ προς στο Πακιστάν» ανέφερε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.
«Τα ραντάρ της υπηρεσίας του Πακιστάν δεν εντόπισαν ποτέ το αεροσκάφος, οπότε πώς θα μπορούσε να κρυφτεί κάπου στη χώρα;» αναρωτήθηκε ο Σουζάτ Αζίμ.
Υποστήριξε, τέλος, ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε πολύ μακριά από τον εναέριο χώρο του Πακιστάν και επομένως δεν ήταν ποτέ ορατό στα ραντάρ του.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών