Ταϊλάνδη: Οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά, διαμηνύει η κυβέρνηση
Παρά την έκκληση της εκλογικής επιτροπής για αναβολή μετά τα επεισόδια με έναν νεκρό και δεκάδες τραυματίες
Αποφασισμένη να προχωρήσει κανονικά στη διεξαγωγή των εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Φεβρουαρίου εμφανίζεται η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης παρά τα σημερινά αιματηρά επεισόδια έξω από το κτίριο που συνεδρίαζε η εκλογική επιτροπή και που είχαν σαν αποτέλεσμα έναν νεκρό αστυνομικό και δεκάδες τραυματίες.
«Οι εκλογές της 2ας Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά. Δεν υπάρχει νόμος που να μας επιτρέπει να τις καθυστερήσουμε» ανέφερε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας, Πονγκτεπ Τεπκαντσάνα σε τηλεοπτικό του μήνυμα.
Η εκλογική επιτροπή μετά τα σημερινά επεισόδια όταν διαδηλωτές πολιόρκησαν το κτίριο στο οποίο συνεδρίαζε, είχε ζητήσει, νωρίτερα, την αναβολή των εκλογών «μέχρι να υπάρξει αμοιβαίος συμβιβασμός ανάμεσα σε όλες τις πλευρές».
Οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές, από την πλευρά τους, επιμένουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή εκλογών μέχρι την παραίτηση της πρωθυπουργού, Γινγκλούκ Σιναουάτρα.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.