Ο πρόεδρος διόρισε έξι νέους υπουργούς, ο ένας από τους οποίους δεν έχει χαρτοφυλάκιο
Την ώρα που εντείνονται οι διεθνείς πιέσεις και η κατακραυγή για τον θάνατο χιλιάδων αμάχων στη Συρία, ο πρόεδρος της χώρας προχώρησε σήμερα σε ανασχηματισμό της; κυβέρνησής του.
Όπως μεταδίδει το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sana, ο Άσαντ όρισε έξι νέους υπουργούς κυρίως σε οικονομικούς τομείς, ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ένας εξ' αυτών δεν έχει χαρτοφυλάκιο.
Οι νέοι υπουργοί αναλαμβάνουν τα υπουργεία Ανώτατης Εκπαίδευσης, Οικονομίας και Εξωτερικού Εμπορίου, Βιομηχανίας, Εσωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.