Τι σχέση έχουν ο Μωάμεθ και η Μπετίνα Βουλφ;

Τι σχέση έχουν ο Μωάμεθ και η Μπετίνα Βουλφ;

Και οι δύο βρίσκονται στο στόχαστρο του γερμανικού σατιρικού περιοδικού «Τitanic», στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου..

Άγρια δολοφονία στο Άργος
Τι σχέση έχουν ο Μωάμεθ και η Μπετίνα Βουλφ;
Το εβδομαδιαίο περιοδικό «Τitanic» με έδρα τη Φρανκφούρτη, είχε την ιδέα να συνδυάσει τα πρόσωπα που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Πήρε, λοιπόν,  την δίμετρη και κατάξανθη τέως «Πρώτη Κυρία» της Γερμανίας,  την τοποθέτησε στο πλευρό ενός Άραβα πολεμιστή, εικόνα που παραπέμπει στο σάλο που έχει προκληθεί στον μουσουλμανικό κόσμο από την αμερικανική ταινία «Η Αθωότητα των μουσουλμάνων» και ιδού το αποτέλεσμα:

Κλείσιμο
Στο εξώφυλλο του περιοδικού «Titanic» απεικονίζεται ένας  Άραβας πολεμιστής που φορά σαρίκι, ο οποίος στο ένα χέρι κρατά ένας σπαθί και με το άλλο αγκαλιάζει τρυφερά -και λίγο προκλητικά αν δούμε που τοποθετεί το χέρι του- τη νεαρή σύζυγο του τέως προέδρου της Γερμανίας. «H Μπετίνα Βουλφ γυρίζει ταινία για τον Μωάμεθ», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος.

Η Μπετίνα απασχολεί τις τελευταίες μέρες τον γερμανικό Τύπο με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας στην οποία διαψεύδει ότι στο παρελθόν ήταν πόρνη πολυτελείας. 

Από την πλευρά του, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Λέο Φίσερ έσπευσε να υπεραμυνθεί του εγχειρήματος και να συμπαρασταθεί  στο γαλλικό εβδομαδιαία εφημερίδα «Charlie Hebdo» που και αυτή δημοσίευσε σκίτσα του Μωάμεθ, υποστηρίζοντας ότι «στη σάτιρα όλα επιτρέπονται».   

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που το «Titanic» προκαλεί. Πριν από δύο μήνες, το περιοδικό είχε δημοσιεύσει στο εξώφυλλό του τον Πάπα μ’  έναν τεράστιο λεκέ…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης