Η συνεργασία μεταξύ του Ιράν και των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι δυνατή όσο η Ουάσιγκτον συνεχίζει να υποστηρίζει το Ισραήλ, να διατηρεί στρατιωτικές βάσεις και να παρεμβαίνει στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.
Τα σχόλια του Χαμενεΐ έρχονται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση Τραμπ επιδιώκει να αυξήσει την πίεση στο Ιράν.
«Οι Αμερικανοί λένε μερικές φορές ότι θα ήθελαν να συνεργαστούν με το Ιράν. Η συνεργασία με το Ιράν δεν είναι δυνατή όσο οι ΗΠΑ συνεχίζουν να υποστηρίζουν το καταραμένο σιωνιστικό καθεστώς, να διατηρούν στρατιωτικές βάσεις και να παρεμβαίνουν στην περιοχή», δήλωσε ο Χαμενεΐ, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Τραμπ ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να συνάψουν συμφωνία με το Ιράν, όταν η Τεχεράνη, από την πλευρά της, εκφράσει τη συγκεκριμένη επιθυμία, λέγοντας: «Το χέρι της φιλίας και της συνεργασίας (με το Ιράν) είναι ανοιχτό».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.