Bloomberg: Γιατί ο Τραμπ ζητά αποζημίωση 10 δισ. δολάρια από τον Μέρντοχ

Bloomberg: Γιατί ο Τραμπ ζητά αποζημίωση 10 δισ. δολάρια από τον Μέρντοχ

Η μήνυση αφορά δημοσίευμα της WSJ σχετικά με επιστολή που φέρεται να έστειλε το 2003 ο Τραμπ στον Τζέφρι Έπσταϊν και περιελάμβανε σκίτσο με σεξουαλικά υπονοούμενα, υποδηλώνοντας μια προσωπική σχέση μεταξύ των δύο ανδρών

Bloomberg: Γιατί ο Τραμπ ζητά αποζημίωση 10 δισ. δολάρια από τον Μέρντοχ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε χθες Παρασκευή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μαϊάμι μήνυση για δυσφήμηση κατά των Dow Jones, News Corp, του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ και δύο δημοσιογράφων της εφημερίδας Wall Street Journal (WSJ), αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η μήνυση αφορά δημοσίευμα της WSJ σχετικά με επιστολή που φέρεται να έστειλε το 2003 ο Τραμπ στον Τζέφρι Έπσταϊν με αφορμή τα 50ά του γενέθλια και περιελάμβανε σκίτσο με σεξουαλικά υπονοούμενα, υποδηλώνοντας μια προσωπική σχέση μεταξύ των δύο ανδρών.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο Αμερικανός πρόεδρος ξιφουλκεί κατά μέσων μαζικής ενημέρωσης που, όπως λέει, επιδίδονται σε εκστρατεία «fake news».

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αλ Σαράα που «παίζει» με την φωτιά και η «βρώμικη» δουλειά των Βεδουίνων

Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη οι τραυματίες από το τροχαίο στο Κολωνάκι - Μιλούν για «εγκληματική ανευθυνότητα»

Η αγκαλιά των 30 εκατομμυρίων λιρών: Πόσα θα κληθεί να πληρώσει ο διευθύνων της Astronomer σε περίπτωση διαζυγίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης