Όποιος παντρεύεται βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και, αν μάλιστα λέγεται Τζεφ Μπέζος, για καλή του τύχη η τσέπη αυτή είναι πολύ βαθιά.
Η ιταλική εφημερίδα Il Gazzettino αναφέρει ότι το αφεντικό της Amazon και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο άφησε φιλοδώρημα ύψους 45.000 ευρώ στο προσωπικό του επτάστερου ξενοδοχείου στη Βενετία στο οποίο διέμεινε με τη νέα του σύζυγο, Λόρεν Σάντσεζ.
Όπως σημειώνει η Gazzettino, ο Μπέζος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την πληροφορία που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στην πόλη.
Εξάλλου τα 45.000 ευρώ είναι «ψίχουλα» μπροστά στο κόστος του γάμου, που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, και κόστισε έως και 30 εκατ. δολάρια.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.