Το Βιετνάμ θα πληρώνει δασμό 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στις ΗΠΑ, λέει ο Τραμπ
«Αυτοί θα ανοίξουν την αγορά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να πουλάμε το προϊόν μας στο Βιετνάμ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ δασμό», είπε
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι το Βιετνάμ θα πληρώσει δασμό 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών και δασμό 40% για τη μεταφόρτωση στο πλαίσιο μιας εμπορικής συμφωνίας.
«Οι Όροι είναι το Βιετνάμ θα πληρώσει στις ΗΠΑ Δασμό 20% για όλα τα αγαθά που αποστέλλει στο 'Εδαφός μας και Δασμό 40% για κάθε Μεταφόρτωση», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social.
«Αυτοί θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να πουλάμε το προϊόν μας στο Βιετνάμ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ δασμό», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης