Προειδοποίηση στον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ πως «η μοίρα του θα είναι παρόμοια με αυτή του Σαντάμ Χουσεΐν», έστειλε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, κατά τη διάρκεια μιας αξιολόγησης των πολεμικών επιχειρήσεων σήμερα το πρωί με τα κορυφαία στελέχη των IDF.
«Προειδοποιώ τον Ιρανό δικτάτορα αν συνεχίσει να διαπράττει εγκλήματα πολέμου και εκτοξεύει πυραύλους εναντίον Ισραηλινών πολιτών. Καλά θα κάνει να θυμάται την τύχη του δικτάτορα στη γειτονική χώρα του Ιράν που επέλεξε τον ίδιο δρόμο εναντίον του κράτους του Ισραήλ», είπε ο Κατζ, αναφερόμενος στον Χουσεΐν, τον Ιρακινό δικτάτορα που ανατράπηκε το 2003 κατά τη διάρκεια της εισβολής των ΗΠΑ στο Ιράκ και αργότερα βρέθηκε κρυμμένος στην έρημο και απαγχονίστηκε.
Ο Κατζ αναφέρθηκε και στο χθεσινό ισραηλινό χτύπημα στην έδρα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα IRIB στην Τεχεράνη, λέγοντας ότι μπορεί να στοχοποιηθούν και άλλες προεκτάσεις της εξουσίας του ιρανικού καθεστώτος.
«Θα συνεχίσουμε και σήμερα να δρούμε εναντίον καθεστωτικών και στρατιωτικών στόχων στην Τεχεράνη, όπως ακριβώς κάναμε χθες εναντίον της ραδιοτηλεοπτικής αρχής προπαγάνδας», τόνισε, προσθέτοντας: «Καλώ τους κατοίκους της Τεχεράνης να εκκενώσουν τις περιοχές αυτές σύμφωνα με τις οδηγίες του εκπροσώπου των IDF στα περσικά, για τη δική τους προστασία».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.