«Σκεφτόμαστε να συζητήσουμε για τους δασμούς» δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν για τη συνάντηση Τραμπ - φον ντερ Λάιεν
«Προς το παρόν, δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία για μια τέτοια συνάντηση» δηλώνει η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πάολα Πινό, διευκρινίζοντας ότι το γεγονός αυτό θα πραγματοποιηθεί «την κατάλληλη στιγμή»
Μόλις δυο ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑΝτόναλντ Τραμπκαι η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφώνησαν να συναντηθούν, κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας που είχαν στο περιθώριο της κηδείας του Πάπα Φραγκίσκου, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποίησης της συνάντησης.
«Προς το παρόν, δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία για μια τέτοια συνάντηση» δηλώνει η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πάολα Πινό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Σύμφωνα με την ίδια, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την «κατάλληλη στιγμή», ενώ όπως είπε υπάρχει ένας αριθμός θεμάτων στο τραπέζι.
«Σκεφτόμαστε κυρίως τους δασμούς και γνωρίζετε ότι υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη. Έτσι, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για μια συζήτηση και μια συμφωνία στο επίπεδο των δύο προέδρων, στο υψηλότερο επίπεδο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συναντηθούμε», δήλωσε η κ. Πινό.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.