«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» δηλώνει η Μελόνι για τη συνάντησή της με τον Τραμπ
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός θα μεταβεί στις ΗΠΑ τη Μεγάλη Πέμπτη και σήμερα είχε διαδοχικές συσκέψεις με τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας, Μεταφορών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της κυβέρνησής της
"Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχω επίγνωση του τί εκπροσωπώ και του τί υπερασπίζομαι", δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, αναφερόμενη στη συνάντησή της μεθαύριο στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
"Είναι μια δύσκολη στιγμή, θα δούμε τί θα γίνει τις επόμενες ώρες", πρόσθεσε η Μελόνι. Με πνευματώδη διάθεση, δε, ολοκλήρωσε: "όπως καταλαβαίνετε, για τις επόμενες δύο ημέρες δεν νιώθω καμία απολύτως πίεση...".
Σήμερα, πάντα, η Ιταλίδα πρωθυπουργός συζήτησε την ατζέντα της συνάντησής της με τον Τραμπ, με τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας, Μεταφορών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της κυβέρνησής της.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.