Η Ευρώπη πρέπει να υιοθετήσει μια πολύ πιο ενιαία προσέγγιση σε ό,τι αφορά την προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, συμπληρώνοντας πως η Γηραιά Ήπειρος δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο σε περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες.
«Δεν έχουμε αυτόν τον χρόνο, είναι περιττές και δαπανηρές», είπε ο Πιστόριους κατά τη συνάντηση στο Παρίσι με τους ομολόγους του από τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Πολωνία.
Aπό την πλευρά του, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Τζον Χίλι ανέφερε πως επιταχύνονται οι προσπάθειες για τη συγκρότηση ενός «συνασπισμού προθύμων» για την υποστήριξη της Ουκρανίας. «Συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας, επιδιώκοντας να συγκροτήσουμε έναν συνασπισμό προθύμων από την Ευρώπη και όχι μόνο, και από σήμερα επιταχύνουμε αυτές τις προσπάθειες», είπε ο Χίλι.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους