Η απόφαση των ΗΠΑ να διακόψουν την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία σημαίνει ότι είναι πλέον ευθύνη της Ευρώπης να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι το Κίεβο θα είναι σε θέση να κρατήσει την πρώτη γραμμή του μετώπου κατά της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας.
«Αυτή η πρώτη γραμμή του μετώπου είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για την Ευρώπη και τη Γαλλία», είπε ο Ζαν-Νοέλ Μπαρό μιλώντας στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση. Πρόσθεσε ότι είναι καιρός η Ευρώπη να απεξαρτηθεί από τα αμερικανικά όπλα.
«Εμείς οι Ευρωπαίοι βρισκόμαστε τώρα αντιμέτωποι με μια επιλογή που μας επιβάλλεται: αυτή της προσπάθειας και της ελευθερίας ή αυτή της άνεσης και της δουλείας» είπε.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.