Οι ηγέτες των αραβικών χωρών συγκεντρώθηκαν στο Κάιρο για να εξετάσουν ένα σχέδιο ανοικοδόμησης της Γάζας, η οποία έχει πληγεί από τον πόλεμο, ως απάντηση στην πρόταση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που επιδιώκει να αναλάβει τον έλεγχο της περιοχής και να μετεγκαταστήσει τους κατοίκους της.
Την έναρξη της συνόδου κορυφής σηματοδότησαν οι εναρκτήριες ομιλίες του Αιγύπτιου Προέδρου, Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, και του βασιλιά Χαμάντ του Μπαχρέιν, ο οποίος προεδρεύει αυτή την περίοδο του Αραβικού Συνδέσμου.
Ο Σίσι εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Τραμπ μπορεί να επιτύχει την ειρήνη στο ζήτημα που χαρακτήρισε ως «παλαιστινιακό».
Μιλώντας κατά την έκτακτη σύνοδο, ανακοίνωσε ότι η Αίγυπτος θα φιλοξενήσει τον επόμενο μήνα διάσκεψη με αντικείμενο την ανοικοδόμηση της Γάζας.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.