Οι ηγέτες των αραβικών χωρών συγκεντρώθηκαν στο Κάιρο για να εξετάσουν ένα σχέδιο ανοικοδόμησης της Γάζας, η οποία έχει πληγεί από τον πόλεμο, ως απάντηση στην πρόταση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που επιδιώκει να αναλάβει τον έλεγχο της περιοχής και να μετεγκαταστήσει τους κατοίκους της.
Την έναρξη της συνόδου κορυφής σηματοδότησαν οι εναρκτήριες ομιλίες του Αιγύπτιου Προέδρου, Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, και του βασιλιά Χαμάντ του Μπαχρέιν, ο οποίος προεδρεύει αυτή την περίοδο του Αραβικού Συνδέσμου.
Ο Σίσι εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Τραμπ μπορεί να επιτύχει την ειρήνη στο ζήτημα που χαρακτήρισε ως «παλαιστινιακό».
Μιλώντας κατά την έκτακτη σύνοδο, ανακοίνωσε ότι η Αίγυπτος θα φιλοξενήσει τον επόμενο μήνα διάσκεψη με αντικείμενο την ανοικοδόμηση της Γάζας.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.