Οι γυναίκες και τα παιδιά αντιπροσώπευαν «σχεδόν το 70%» των νεκρών στηΛωρίδα της Γάζας την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2023 ως τον Απρίλιο του 2024, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΗΕ έπειτα από ενδελεχή εξακρίβωση των στοιχείων ενός μέρους των θυμάτων του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ταυτοποίησε 8.119 από τους περισσότερους από 34.500 ανθρώπους που σκοτώθηκαν τους πρώτους έξι μήνες του πολέμου και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «σχεδόν το 70% ήταν παιδιά και γυναίκες».
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!