Νεκρός βρέθηκε ένας κυνηγός, τον οποίο κατασπάραξε μία αρκούδαστην Αλάσκα, σύμφωνα με τις αρχές.
Όπως αναφέρεται στο CBS News, πρόκειται για τον 50χρονο Ταντ Φουτζιόκα από τη Σίτκα της Αλάσκα, ο οποίος είχε αργήσει να επιστρέψει από το κυνήγι ελαφιών το βράδυ της Τρίτης.
Οι αρχές της πολιτείας για την άγρια φύση και η αμερικανική ακτοφυλακή ξεκίνησαν έρευνες το πρωί της Τετάρτης για να αναζητήσουν τον Φουτζιόκα σε μια απομακρυσμένη δασώδη περιοχή.
Περίπου στις 11:30 π.μ. (τοπική ώρα), βρέθηκαν τα λείψανα του Φουτζιόκα και «η έρευνα αποκάλυψε ότι πιθανότατα ήταν θύμα θανατηφόρας επίθεσης από αρκούδα».
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η σορός του ανασύρθηκε και οι συγγενείς του έχουν ειδοποιηθεί.
Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την έρευνά τους ή για το είδος της αρκούδας που εμπλέκεται στην επίθεση.
Η Αλάσκα φιλοξενεί μαύρες και πολικές αρκούδες, αλλά οι καφέ αρκούδες – στις οποίες περιλαμβάνονται και οι γκρίζλι – είναι οι πιο κοινές στην πολιτεία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.