Πλούσιοι Βρετανοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν τη χώρα τους

Πλούσιοι Βρετανοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν τη χώρα τους

Περισσότεροι πλούσιοι Βρετανοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν τη χώρα τους μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Αύγουστο...

Πλούσιοι Βρετανοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν τη χώρα τους
Περισσότεροι πλούσιοι Βρετανοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν τη χώρα τους μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Αύγουστο, με τη Γαλλία να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τη νέα τους ζωή, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από την τράπεζα Lloyds TSB.

Πλέον το 17% των πλούσιων Βρετανών επιθυμούν να φύγουν από τη χώρα τους τα επόμενα δύο χρόνια, έναντι του 14% που εξέφραζε αυτή την επιθυμία έξι μήνες νωρίτερα, σύμφωνα με την έρευνα της Lloyds TSB International Wealth που διενεργήθηκε σε 1.057 ανθρώπους που ανήκουν στο 5% των πιο πλούσιων Βρετανών.

Κλείσιμο
Ο πρώτος λόγος που αναφέρουν είναι η εγκληματικότητα, σε ποσοστό 61% έναντι του 43% πριν έξι μήνες, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε πολλές αγγλικές πόλεις από τις 6 έως τις 10 Αυγούστου.

"Τα επεισόδια του Αυγούστου, η αύξηση των φόρων και η άνοδος του κόστους ζωής έχουν κηλιδώσει τη ζωή στη Βρετανία για κάποιους πλούσιους", δήλωσε ο Νίκολας Μπόις Σμιθ γενικός διευθυντής της Lloyds TSB International Wealth.

Οι προορισμοί που προτιμούν οι πλούσιοι Βρετανοί που σκοπεύουν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους είναι η Γαλλία σε ποσοστό 21%, η Ισπανία (15%) και οι ΗΠΑ (11%).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης